Svatební výzdoba na klíč: Jak zorganizovat dokonalou svatbu bez starostí

Plánování svatby není jednoduchý úkol, zvláště pokud chcete, aby bylo vše dokonalé. Pro mnoho párů se samostatné zajištění celé události stává velkou výzvou, a proto je služba „svatba na klíč“ stále populárnější. Jsme tým profesionálů, který se postará o všechny detaily vašeho dne, abyste si mohli užívat každý okamžik bez stresu. V tomto článku vám ukážeme, proč je svatba na klíč tou nejlepší volbou pro váš den a jak udělat vaši svatbu jedinečnou.

Kompletní servis: od nápadu až po realizaci

Náš zkušený tým dekoratérů přenese vaše představy do reality. Vaším jediným úkolem je sdělit nám své přání a my se postaráme o vše ostatní. Nabízíme komplexní řešení pro výzdobu včetně:

  • Svatebních dekorací pro obřad a hostinu;
  • Dekorace pro taneční sál;
  • Fotokoutky a sladké koutky;
  • Balónkovou výzdobu, tiskoviny a květinovou výzdobu.

Co zahrnuje služba „svatba na klíč“?

1. Příprava obřadu a hostiny:
Zajistíme a ozdobíme místo pro obřad i svatební hostinu. Od výběru nábytku, hudby až po květiny – vše bude podle vašich představ.

2. Zábava:
Od výběru kapely nebo DJ až po první tanec – nabídneme vám ideální možnosti pro vytvoření dokonalé atmosféry vašeho večera.

3. Svatební dort a dezerty:
Zajistíme sladký bar a svatební cukrovinky, které budou ozdobou vašeho dne.

4. Tiskoviny:
Pozvánky, etikety, svatební noviny a další tiskoviny – vše bude navrženo v jednotném stylu, který podtrhne jedinečnost vaší svatby.

5. Květiny:
Od svatební kytice až po květinovou výzdobu celé svatby – naši floristé zohlední veškerá vaše přání.

6. Líčení a účes:
Naši profesionální vizážisté a stylisté se postarají o to, abyste vypadali perfektně.

Proč svěřit svatbu profesionálům?

Organizace svatby vyžaduje zvládnutí mnoha detailů, od výběru místa po usazení hostů. Služba svatby na klíč vám umožní užívat si den, zatímco profesionálové zařídí veškeré technické i organizační záležitosti.

Pomůžeme vám nejen s výzdobou a koordinací svatby, ale díky našim kontaktům s ověřenými dodavateli zajistíme výhodné ceny a kvalitní služby.

Fáze spolupráce

První schůzka:
Během úvodní konzultace zjistíme vaše představy a nabídneme nejlepší řešení pro vaši svatbu. Můžete si prohlédnout náš sortiment osobně v našem obchodě nebo online.

Druhá schůzka:
Na základě prvních informací připravíme vzorky látek a dekorací, navrhneme plán výzdoby a nabídneme veškeré potřebné prvky pro váš den.

Pronájem vybavení a dekorací

Kromě základních služeb nabízíme také široký výběr doplňků, nábytku a textilií k pronájmu, což vám umožní výrazně snížit náklady bez ztráty kvality výzdoby. Dekorace doručíme na místo a postaráme se o jejich instalaci.

Koordinace svatebního dne

V den svatby bude náš koordinátor dohlížet na to, aby vše probíhalo hladce. Postaráme se o výzdobu, přivítání hostů, spolupráci s fotografy, hudbou a zajištění každého detailu. Cena za koordinaci svatebního dne začíná od 10 500 Kč, v závislosti na požadavcích páru a velikosti události.

Individuální přístup ke každému klientovi

Chápeme, že každá svatba je jedinečná, proto nabízíme individuální přístup. Podle vašich přání a rozpočtu připravíme personalizovaný návrh výzdoby a přesný rozpočet.

Svatba na klíč je skvělá možnost, jak proměnit váš speciální den v nezapomenutelný zážitek. Obraťte se na nás a my vám pomůžeme realizovat vaše sny, zatímco se postaráme o veškeré starosti s organizací a výzdobou.

Kontakt a další informace

Navštivte náš internetový obchod eventdecor.cz pro prohlídku nabídky svatebních dekorací nebo nás kontaktujte pro konzultaci. Organizujeme svatby v Praze a po celé České republice, přičemž nabízíme vysokou kvalitu služeb za dostupné ceny.

Rýmarovská 561,
Prague 9, Czech Republic

+420 775 066 136
Tatiana

+420 774 519 900
Lenka

email: info@eventdecor.cz

Event Decor Prague – Děláme Vaše události výjimečnějšími: Party výzdoba – Dekorace prostorů – Firemní akce – Event prostor – Květinová výzdoba – Balonky – Party tisk – Event půjčovna – Svatby – Oslavy

Související příspěvky